Kom naar de voorjaarsshow bij Gervé: 6 t/m 16 maart
header_voorjaarsshow2024_gerve-verandas-1

Voorjaarsshow bij Gervé

Cadeau t.w.v. €300,- bij aankoop van een veranda of tuinkamer

€300,- cadeau bij aankoop veranda of tuinkamer

Als blijk van waardering geven we tijdens de voorjaarsshow fantastisch cadeau’s weg. Zo mag je bij aankoop van een overkapping een cadeau ter waarde van € 300,- kiezen!

Met welk cadeau maken we jou blij?

Cadeaus voorjaarsshow 2024 -Gervé

Stapelactie! 10% korting op de montagekosten

10% korting op montage

Bij Gervé werken we met een eigen montageteam van vakkundige, ervaren krachten. Zo weten we zeker dat jouw overkapping perfect wordt geplaatst. Alleen tijdens de voorjaarsshow ontvang je 10% korting op de montagekosten van jouw veranda of tuinkamer!

Win een chefkok aan huis!

Win een chefkok

Bezoek onze voorjaarsshow en maak kans op een chefkok bij jou thuis. De winnaar van de verloting krijgt een geheel verzorgd diner aan huis op een datum naar keuze.

Zo doe je mee:

  • Bezoek de voorjaarsshow van 6 t/m 16 maart
  • Laat jouw gegevens achter op de actiekaart
  • En wie weet ben jij de winnaar!

 

15% korting op een sedum verandadak

15% korting op sedum verandadaken

Wist je dat wij ook houten veranda’s maken met een groen sedumdak? Dit is een super duurzame overkapping waarmee je bijdraagt aan de klimaatdoelen en jezelf extra comfort geeft. Win-win toch? Daarom hebben wij alleen tijdens de voorjaarsshow 15% korting op een sedumdak voor jouw veranda. We maken de dakconstructie extra stevig om het gewicht van het sedum te kunnen dragen.

Voordelen van een sedumdak

  • Extra isolatie van jouw overkapping: koeler in de zomer, warmer in de winter
  • Een natuurlijke uitstraling
  • Vogels en insecten zijn ook blij met jouw sedumdak

 

10% korting op bestrating bij aankoop van een overkapping

10% korting op bestrating

Wij zijn specialist in veranda’s en tuinmaterialen. Een combinatie die jou veel voordeel biedt! Je kunt alles voor jouw tuin regelen op één adres. Onze adviseurs helpen je bij het samenstellen van jouw overkapping, maar kunnen je ook ontzorgen als het gaat om de betonvloer in de overkapping of tuinmaterialen zoals bestrating of schuttingen. Ze kunnen dat direct meenemen in de offerte zodat je een totaalplaatje hebt voor jouw droomtuin! 

Pimp jouw veranda

pimp jouw veranda

Wil je jouw veranda of tuinkamer een geheel eigen stijl geven? Dit kan met de unieke wanden uit de collectie van Gervé. Met een zij- of achterwand voeg je extra sfeer toe aan jouw favoriete buitenruimte. Bekijk het aanbod in de showroom.

 

Stroom opwekken met jouw veranda of carport?

Solar veranda of caport

Heerlijk in de schaduw zitten en tegelijkertijd energie opwekken. Dat kan! Met de solar veranda en carport van Pext haal je het maximale rendement uit jouw overkapping. Kom naar de showroom en laat je adviseren.

*De actieperiode loopt van 6 t/m 16 maart 2024, acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.