7 tips van de vakmannen van Gervé
blog1-tips-van-onze-vakmannen-10-gerve-verandas

7 tips van de vakmannen van Gervé

10 januari 2024

Wil je een veranda of tuinkamer aanschaffen, maar weet je niet waar je op moet letten of wat je wilt? In deze blog geven we je zeven handige tips!

Tip 1: Ontdek wat je écht mooi vindt

Het internet is een goede plek om inspiratie op te doen. Zoek op Pinterest naar ‘tuinkamer’, ‘tuinkamerinrichting’, ‘tuinkamer aan huis’ of ‘tuinkamer aanbouw’ en je krijgt de mooiste resultaten. Op instagram levert #overkapping #tuinkamer #tuinkamerinspiratie mooie plaatjes op. Wanneer je Gervé Veranda’s volgt op Instagram, Facebook of Pinterest zie je de vele mooie overkappingen die wij hebben ontworpen en gebouwd. Kijk voor inspiratie ook bij Overkappingadviseurs.

Tip 2: Bezoek onze veranda showroom

Een veranda kun je niet van een plaatje kopen. Het is een grote aanschaf die je weloverwogen maakt. Je wilt de materialen in het echt zien en beoordelen en een goed gevoel hebben bij jouw leverancier. Wij heten je van harte welkom in onze showroom en showtuin! Hier staan meer dan vijftien compleet ingerichte overkappingen opgesteld, zodat je echt een idee krijgt van de mogelijkheden.
Zo ziet onze showroom eruit

Tip 3: Win advies in

Er komen heel veel keuzes op je af bij de aanschaf van een overkapping. Afmeting, materialen, kleuren, dakbedekking, wanden, hemelwaterafvoer, zonwering… De locatie is ook van grote invloed. Schakel daarom de hulp van de specialisten van Gervé in. Wij weten exact waar je om moet denken en welke mogelijkheden er bij jou thuis zijn.

Plan jouw adviesgesprek

Tip 4: Maak alvast een schets

Met de Hillhout 3D-configurator kun je jouw eigen (houten) droomoverkapping schetsen. Upload een foto van de tuin, dan zie je jouw droomoverkapping in jouw tuin! Je kunt deze schets meenemen naar de showroom, dan werken we deze verder uit met jou. Natuurlijk kun je ook alleen de maten van jouw tuin en terras meenemen en eventueel een foto. Dat is voor ons voldoende voor een goed advies voor een overkapping van hout of aluminium.

Schets jouw overkapping met Hillhout

Tip 5: Bedenk vooraf waarvoor je de overkapping wilt gebruiken

Hoe je jouw ruimte gaat gebruiken, is van invloed op bijvoorbeeld de materiaalkeuze en de afmeting. Wordt het een loungeruimte? Een verlengde van de woonkamer, ga je er sporten, is het bedoeld voor de warme zomeravonden of wil je er het hele jaar door verblijven?

Tip 6: Bepaal je budget

Een overkapping kan zo eenvoudig en zo luxe als je wilt. Bepaal vooraf wat je uit wilt geven. Zo voorkom je teleurstellingen. Wij geven altijd een eerlijke offerte en denken met je mee in het maken van de juiste keuzes voor het realiseren van jouw droom binnen jouw budget.

Tip 7: Kies een betrouwbare leverancier

Een overkapping is een grote aankoop die jaren mee moet gaan. Kies daarom voor een betrouwbare leverancier die maatwerk en kwaliteit levert en de garantie-afspraken nakomt. Gervé Veranda’s is aangesloten bij Overkappingadviseurs en Stichting Garantiefonds Overkappingsbranche (GFOB). Hiermee ben je verzekerd van kwaliteit en garantie.

Plan jouw adviesgesprek